Terasové okná PATIO

Kategória: Posuvné systémy
Aby sa splnili očakávania ľudí, ktorí chcú mať čo najväčšie okná a dobre presvetlené interiéry, vyvíjajú sa špeciálne okenné systémy, ktoré umožňujú spájať veľké okná do vhodných zostáv. Nami prezentované systémy sú príkladom takéhoto riešenia. Ide o atraktívny, praktický výrobok s jedinečným vizuálnym efektom.

Okná na terasu sú v bytovej výstavbe veľmi obľúbené. Spĺňajú požiadavky na úsporu energie a sú bezpečné na používanie. Bezkolízne otváranie umožňuje optimálne využitie interiéru domu, pretože otvorené krídla nezaberajú priestor v miestnosti. Ich ďalšou výhodou je aj možnosť vybavenia systémami proti vlámaniu.

Okná PATIO sa bez ohľadu na svoju veľkosť a hmotnosť ovládajú efektívne a dajú sa ľahko viesť. V závislosti od použitého systému predstavujú ideálny východ na balkón alebo terasu. Sú tiež praktickým riešením pre presklené prístavby a v poslednom čase veľmi módne zimné záhrady. V menších rozmeroch sa výborne hodia do kuchýň, izieb a kancelárskych priestorov.

Systémy kovania Roto pre PVC a hliníkové profily, ktoré používame, nám umožňujú vyrábať veľkorozmerné výrobky podľa požiadaviek zákazníkov.

Ďalšie produkty